MAMIKDesign                            

Falstersgade 33D, 2.th.

8000 Århus C

CVR: 42401994

 

Betaling

Alle beløb der fremgår på hjemmesiden er inklusiv moms og eksklusiv leveringsomkostninger.

 

MAMIKDesign tager imod online betalinger med; Dankort, Visa/Dankort, Visa og Mastercard. Vi pålægger ikke dit køb nogle former for transaktionsgebyr.

Betalingen af ordren bliver først trukket fra din konto, når varen afsendes medmindre andet er aftalt eller fremgår af din ordre.

 

MAMIKDesign benytter en sikker betalingsserver, der krypterer alle oplysninger, hvilket betyder, at forbindelsen er helt sikker.

 

Levering

Vi leverer kun varer inden for Danmark. Leveringstiden for din ordre er normalt 1-3 hverdage. Ved bestilling i weekend og helligdage sendes varen afsted første hverdag. Ved bestilling på hverdage inden kl. 12.00 bliver varen sendt samme dag.

 

Vi leverer til privatadresser i Danmark – dog ikke Færøerne og Grønland.

Alle varer leveres med PostNord.

Der er også mulighed for at afhente varer fragtfrit på følgende adresse:

Rugmarken 100,

8520 Lystrup

Dette kan gøres tirsdag til torsdag i tidsrummet 16 – 19 eller efter aftale.

 

Retur og fortrydelsesret

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt på vores webshop.

 

Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager din ordre. Eventuelle returneringsomkostninger afholder du selv, ligesom valg af transportør er dit eget.

 

Fortrydelse skal meldes til os senest 14 dage efter købet, og fra fortrydelsen skal ordren være os i hænde senest 14 dage efter, at du har informeret om dit brug af fortrydelsesretten.

 

Meddelelsen skal gives pr. mail på info@mamikdesign.dk, hvor du tydeligt skal oplyse om, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret.

 

Det er op til MAMIKDesign at vurdere varens stand. Hvis varen er prøvet udover, hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og funktion, betragtes den som brugt og af forringet værdi. Det betyder, at du ved fortrydelse af købet vil få en mindre del eller intet af købsbeløbet retur.

 

Reklamationsret

I henhold til den danske købelov gives der 2 års reklamationsret på produkter. Reklamation gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Der skal dog tages hensyn til at produkterne er delvist håndlavede og derfor ikke 100% ens.

 

Reklamation skal meddeles til MAMIKDesign i rimelig tid efter varens modtagelse. Her anses 14 dage som rimeligt tid, medmindre andet er aftalt.

Reklamationen gælder ikke ved fejl eller skader, der skyldes forkert betjening af produktet.

 

MAMIKDesign dækker returneringsomkostningerne i rimeligt omfang. Vi modtager ikke pakker sendt på efterkrav.

 

Reklamationer sendes til vores lager:

MAMIKDesign

Rugmarken 100,

8520 Lystrup  

 

Persondatapolitik

Når du køber en vare og selv videregiver oplysningerne, modtager vi kundedata. Som dataansvarlig behandler vi dine personoplysninger sikkert og fortroligt. Dine personoplysninger bliver kun anvendt og opbevaret til de formål, de er samlet ind til.

Vi anvender tredjeparter til behandling af nogle af vores oplysninger blandt andet i vores fragthåndtering, som ikke er udviklet af MAMIKDesign. Vi har indgået databehandleraftaler med vores partnere som garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af personoplysninger.

 

Klagemuligheder

Du kan sende en mail til info@mamikdesign.dk, hvis du vil i kontakt med os, har spørgsmål eller vil indgive en klage. Vi bestræber os på at svare inden for 2-3 hverdage.

 

Ønsker du at klage over et produkt købt på vores webshop, kan der sendes klage til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning

Carl Jacobsens Vej 35

2500 Valby

Link: www.forbrug.dk