MAMIKDesign                            

Rugmarken 100

8520 Lystrup

CVR: 42401994

 

Betaling

Alle beløb der fremgår på hjemmesiden er inklusiv moms og eksklusiv leveringsomkostninger.

MAMIKDesign tager imod online betalinger med; Dankort, Visa/Dankort, Visa og Mastercard. Vi pålægger IKKE dit køb nogle former for transaktionsgebyr.

Betalingen af ordren bliver først trukket fra din konto, når varen afsendes medmindre andet er aftalt eller fremgår af din ordre.

MAMIKDesign benytter en sikker betalingsserver, der krypterer alle oplysninger, hvilket betyder, at forbindelsen er helt sikker.

 

Fragt/Levering

Ved køb over 600,- er der GRATIS FRAGT til en pakkeshop. Ved køb under 600,- er fragten 49,- ved levering til en pakkeshop og 69,- ved levering til privatadresse.
Der tages forbehold for prisjusteringer.


Hos MAMIKDesign sender vi alle pakker med PostNord, og vi leverer til alle privatadresser og pakkeshops (Hos PostNord) i Danmark – Dog ikke Færøerne og Grønland.

Der leveres IKKE til adresser udenfor Danmark uden særlig aftale med MAMIKDesign, da der vil skulle aftales særpris for fragt.

Leveringstiden for din ordre er normalt 1-3 hverdage. Ved bestilling i weekend og på helligdage sendes varen afsted førstkommende hverdag. Ved bestilling på hverdage inden kl. 12.00 bestræber vi os på at afsende varen samme dag.

Afhenting
Der er også mulighed for at afhente varer fragtfrit på følgende adresse:

Rugmarken 100
8520 Lystrup

Dette kan gøres tirsdag til torsdag i tidsrummet 16 – 19 eller efter aftale.

Ved valg af afhentning, vil du efter bestilling blive kontakt af os for at aftale nærmere tidspunkt for din afhentning.

 

Retur og fortrydelsesret

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt på vores webshop.

De 14 dage regnes fra den dag, hvor du modtager din ordre. Eventuelle returneringsomkostninger afholder du selv, ligesom valg af transportør er dit eget.

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for. Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, senest 14 hverdage fra den dag, hvor vi har modtaget den returnerede vare.

Returnering skal ALTID ske med levering direkte til vores adresse:

MAMIKDesign
Rugmarken 100
8520 Lystrup

Efter aftale kan returnering også ske ved aflevering af pakken på ovenstående adresse.
MAMIKDesign dækker ikke skader eller værdi for pakken indtil den er modtaget hos os, efter aftale.

Fortrydelse skal meldes til os senest 14 dage efter købet, og fra fortrydelsen skal ordren være os i hænde senest 14 dage efter, at du har informeret om dit brug af fortrydelsesretten.

Meddelelsen skal gives pr. mail på info@mamikdesign.dk, hvor du tydeligt skal oplyse om, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret.

Det er op til MAMIKDesign, at vurdere varens stand efter returnering. Hvis varen er prøvet udover, hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og funktion, betragtes den som brugt og af forringet værdi. Det betyder, at du ved fortrydelse af købet vil få en mindre del eller intet af købsbeløbet retur, hvis varen ikke betragtes som værende i ny stand.

 

Ikke afhentede pakker i Pakkeshop

Det er ikke en gyldig brug af fortrydelsesret eller returnering, at afvise modtagelse af en pakke, eller at efterlade en pakke uafhentet i en pakkeshop.

Der fratrækkes 149 kr. fra det samlede købsbeløb per pakke som kommer retur til os, hvis pakken ikke afhentes rettidigt i en pakkeshop, eller modtagelse er afvist. Dette for fragten retur til os, plukning og returhåndtering, hvis der ikke returneres korrekt, som anvist ovenfor.

Ønskes pakken gensendt skal der inden for 14 dage fra den er tilbagesendt fra pakkeshoppen gives besked direkte til info@mamikdesign.dk, med tydelig besked om at pakken ønskes fremsendt igen. Ønskes pakken gensendt fratrækkes ikke 149 kr., men der pålægges gensendelsesgebyr på 99 kr.

MAMIKDesign er ikke forpligtet til at tilbagebetale dit købsbeløb, før vi har modtaget korrekt info om fortrydelse af dit køb, også selvom pakken er returneret til MAMIKDesign af fragtfirmaet. Vi opbevarer dog din pakke i 1 år fra den er kommet retur til os.

 

Reklamationsret

I henhold til den danske købelov gives der 2 års reklamationsret på produkter. Reklamation gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Der skal dog tages hensyn til at produkterne er delvist håndlavede og derfor ikke 100% ens.

Reklamation skal meddeles til MAMIKDesign i rimelig tid efter varens modtagelse. Her anses 14 dage som rimeligt tid, medmindre andet er aftalt.

Reklamationen gælder ikke ved fejl eller skader, der skyldes forkert betjening af produktet.

MAMIKDesign dækker returneringsomkostningerne i rimeligt omfang ved reklamation. Vi modtager ikke pakker sendt på efterkrav.

Reklamationer sendes til vores lager:

MAMIKDesign

Rugmarken 100
8520 Lystrup

 

Persondatapolitik

Når du køber en vare og selv videregiver oplysningerne, modtager vi kundedata. Som dataansvarlig behandler vi dine personoplysninger sikkert og fortroligt. Dine personoplysninger bliver kun anvendt og opbevaret til de formål, de er samlet ind til.

Vi anvender tredjeparter til behandling af nogle af vores oplysninger blandt andet i vores fragthåndtering, som ikke er udviklet af MAMIKDesign. Vi har indgået databehandleraftaler med vores partnere som garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af personoplysninger.

 

Klagemuligheder

Du kan sende en mail til info@mamikdesign.dk, hvis du vil i kontakt med os, har spørgsmål eller vil indgive en klage. Vi bestræber os på at svare inden for 2-3 hverdage.

Ønsker du at klage over et produkt købt på vores webshop, kan der sendes klage til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning

Carl Jacobsens Vej 35

2500 Valby

Link: www.forbrug.dk